Betaalmogelijkheden

Mollie betaal systeem

Voor betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie, een internetkassa die voor webshops veilig online betalingen afhandelt. Alle betalingen gaan via het streng beveiligde betalingssysteem van onze betaalpartner Mollie. Alle betalingen zijn 100% verzekerd. Onze webwinkel is voorzien van 6 verschillende veilige betaalmethodes van Mollie. . We maken gebruik van iDEAL, PayPal, Creditcards, Bancontact, Sofort en Overboekingen. Uw financiële gegevens worden in alle veiligheid verwerkt waarna u na betaling terug zult keren naar de website van kwaliteitslederwaren.nl

 

Mollie

iDEAL

Als u gebruik maakt van internetbankieren dan kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Als u klant bent bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Knab, ING, Rabobank, SNS Bank,Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot dan kunt u gebruik maken van iDEAL. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich dus niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDEAL is nu al het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Kiest u voor betaling via iDEAL dan wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven en wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.


iDEAL

Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling aan ons voldoen. Mollie regelt onze overboekingen.

Overboeking

PayPal

U kunt ook kiezen om te betalen via PayPal. Voor deze betaalmethode is het vereist dat u een PayPal rekening hebt en kunt inloggen op u PayPal rekening. Als u eenmaal ingelogd bent, Moet u de ingevulde transactie gegevens controleren.


 

CreditCard

Veilig betalen via uw Creditcard kan bij Kwaliteitslederwaren. U kiest bij afrekenen de optie om via Mollie te betalen. Daarna volgt u de stappen die op uw scherm getoond worden.


 

BanContact / Mister Cash

Voor onze belgische klanten hebben we ook BanContact / Mister Cash. Voor meer informatie over deze betaaloptie kunt u hier klikken. 


 

Belfius Direct Net

Met Belfius Direct net kunt u als Belgische consument vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij Belfius afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Belfius Direct net is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor betalen via Belfius Direct net.